About us

Bedrijf

KAPPERS ONLY is een groothandel in professionele haarproducten. Wij leveren uitsluitend aan professionals. Om altijd concurrerende prijzen te bieden, zoeken wij binnen de EU continu de beste deals. Dit betekent dat onze prijzen kunnen fluctueren, zelfs gedurende de dag. Op deze manier bieden wij u op ieder moment altijd de beste prijs die wij voor de producten kunnen vinden. Uit een centrale voorraad leveren wij uitsluitend originele Europese merkproducten. KAPPERS ONLY is een merknaam van Trend Brands BV.

  • Sterk concurrerende en actuele prijzen
  • Verkoop uitsluitend aan professionals
  • Enorm assortiment professionele merken
  • Duurzaam en efficiënt voorraadbeheer

Huisvesting

Vanuit ons pand in Amsterdam werken de medewerkers iedere dag om onze relaties zoveel mogelijk van dienst te zijn met merkproducten tegen zeer scherpe prijzen.

Ervaringen

De mensen van KAPPERS ONLY snappen echt wat service leveren is! Zij bieden merkproducten tegen absoluut heel goede prijzen en een zeer acceptabele levertijd. Ik bestel bij tijds mijn voorraad en krijg mijn bestelling binnen een paar dagen geleverd. Echt prima!

Peter de Leeuw - De Haarspecialist

Dit zijn echt geweldige gasten die waanzinnige prijzen bieden voor producten waar ik graag mee werk. Top mannen!! Ga zo door.

Joell Hendriks - Masterdressers