Bedrijf

KAPPERS ONLY is een distributeur in professionele haarproducten. Wij leveren uitsluitend aan professionals. Om altijd concurrerende prijzen te bieden, zoeken wij binnen de EU continu de beste deals. Dit betekent dat onze prijzen kunnen fluctueren, zelfs gedurende de dag. Op deze manier bieden wij u op ieder moment altijd de beste prijs die wij voor de producten kunnen vinden. Uit een centraal Europese voorraad leveren wij uitsluitend originele merk EU-producten.

KAPPERS ONLY is een merknaam van Trend Brands BV.

Ervaringen

De mensen van KAPPERS ONLY snappen echt wat service leveren is! Zij bieden merkproducten tegen absoluut heel goede prijzen en een zeer acceptabele levertijd. Ik bestel bij tijds mijn voorraad en krijg mijn bestelling binnen een paar dagen geleverd. Echt prima!

Peter de Leeuw - De Haarspecialist

Dit zijn echt geweldige gasten die waanzinnige prijzen bieden voor producten waar ik graag mee werk. Top mannen!! Ga zo door.

Joell Hendriks - Masterdressers

Hoe kan KAPPERS ONLY zulke lage prijzen bieden?

De Europese Unie biedt vrij handelsverkeer, dat is vastgelegd in de Europese Grondwet. EU-landen vormen één grondgebied en daar kunt u van profiteren! Er zijn namelijk EU-landen waar voor merkproducten lagere prijzen worden gehanteerd dan in Nederland en België. KAPPERS ONLY koopt merkproducten juist in die landen waar het op dat moment voor u het meeste voordeel oplevert.

Levert KAPPERS ONLY originele producten?

Al onze producten zijn 100% gegarandeerd authentiek. Wanneer fabrikanten op hun originele producten (of verpakkingen) aanpassingen doen om de officiële herkomst te waarborgen (bijv. een codering), dan zult u die dus óók terug gaan zien op producten geleverd door KAPPERS ONLY. Wij leveren u immers 100% gegarandeerd, en uitsluitend originele merk EU-producten.

Heeft KAPPERS ONLY van ieder merk het hele assortiment?

Voor de merken die wij voeren streven wij er naar om de zogenaamde 'hardlopers' in ons assortiment te hebben. Het kan voorkomen dat een product tijdelijk niet op voorraad is. Als u door ons geïnformeerd wilt worden, direct wanneer het product weer beschikbaar is, klikt u op de productpagina op de oranje button. Via e-mail krijgt u dan vanzelf de meest actuele voorraadinformatie.