Bestellen

Uw bestelling plaatsen bij KAPPERS ONLY is heel eenvoudig. U registreert zich éénmalig als klant van KAPPERS ONLY. Nadat uw registratie door ons is bevestigd heeft u met uw eigen inlog gegevens toegang tot alle producten en prijzen in onze webshop. U voegt de producten die u wilt bestellen toe aan uw winkelwagen. Vervolgens gaat u naar de kassa om af te rekenen met de door u gewenste betaalwijze. Zodra uw betaling is ontvangen zullen wij uw bestelling gereedmaken voor verzending. Vanuit onze centraal Europese voorraad is de levertijd doorgaans 3-5 werkdagen. Via uw e-mail adres wordt u op de hoogte gehouden van de status van levering.

Als u eenmaal klant bent, hoeft u alleen nog maar in te loggen met uw e-mailadres en uw wachtwoord om een nieuwe bestelling te plaatsen. Als u uw wachtwoord vergeten bent, kunt u bovendien heel eenvoudig op het inlogscherm via ‘wachtwoord vergeten’ een nieuw wachtwoord aanvragen.

BTW verleggen

Met de verleggingsregeling is de btw voor klanten buiten Nederland verlegd van KAPPERS ONLY naar zijn buitenlandse afnemers. KAPPERS ONLY brengt geen btw in rekening, maar verlegt de btw naar de ondernemer die goederen of diensten van hem afneemt. De afnemer vermeldt de vergoeding en de btw die naar hem is verlegd in zijn btw-aangifte.

Voor vragen over uw bestelling kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze contactgegevens vindt u hieronder.